Vrijwilligers gezocht

15 mei, 2023

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen bij de aankomende Run Bike Run.

Als vrijwilliger zul je een belangrijke rol spelen bij het ondersteunen van het evenement en het verzekeren dat alles soepel verloopt. Je maakt deel uit van een enthousiast team en draag zorg voor een optimaal sportevenement voor zowel deelnemers als toeschouwers.

We hebben vrijwilligers nodig voor verschillende taken, waaronder opbouw, parcoursbewaking, waterposten, motor begeleiding en meer. Geen ervaring is vereist en we zullen je voorzien van alle benodigde instructie.

Als vrijwilliger ontvang je ook een lunch en de waardering van de deelnemers en organisatie. Bovendien is het een geweldige kans om betrokken te raken bij een positieve, gezonde en actieve gemeenschap.

Als je geïnteresseerd bent om ons te helpen, stuur dan een e-mail naar [email protected] met je naam, contactgegevens en beschikbaarheid. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Bedankt voor je interesse en we kijken er naar uit om samen te werken om ons evenement tot een succes te maken!

Met vriendelijke groet,

Organisatie Run Bike Run Deurningen

Onze sponsoren

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met 18 juni, wacht niet te lang want vol is vol!

Voor individuele deelnemers is het inschrijfgeld € 17,50. En voor duo's € 25,00. We gebruik maken van de IPICO chip voor tijdregistratie, de huurprijs van de chip is bij het inschrijfgeld inbegrepen.