Deelnemers

Deelnemers Run Bike Run Deurningen

Informatie voor de deelnemers

Actuele deelnemerslijst

Bekijk de actuele inschrijvingen

Parcours

Loopparcours

Loopparcours
Loopparcours

1e doorkomst Deurningen 3.7 km
Finish na 2 rondes 7.4 km

Fietsparcours

Fietsparcours
Fietsparcours


1e doorkomst Deurningen 7.6 km
2e doorkomst Deurningen 15.2 km
3e doorkomst Deurningen 22.8 km
Finish na 4 rondes 30.6km

Praktische informatie

Starttijden
Individueel : 14:00 uur
Duo's: 14:45 uur

Parkeren
Parkeren kan bij Tuincentrum Borghuis aan de Vliegveldstraat 2 in Deurningen, dit is op slechts 250 meter van de startlocatie. Doordat het parcours is afgezet is er in het dorp geen mogelijkheid tot parkeren.

Kleedruimte
Kleedruimtes zijn beschikbaar bij v.v. DSVD aan de Kerkweg, er is hier tevens douchegelegenheid aanwezig. Let wel, er is toezicht maar je bent zelf verantwoordelijk voor je eigendommen. Laat dus geen waardevolle spullen achter.

Startpakket
Het startpakket inclusief nummer met transponder kan vanaf 12:30 uur worden opgehaald bij café Pelles, nabij de startlocatie. De startnummers staan op voornaam van de loper geregistreerd. Na het afhalen van startnummer en fietssticker kunnen fiets en eventueel schoenen, helm en andere spullen tussen 13:15 en 13:45 uur in het parc fermé worden ingeleverd.

Startnummer voor individueel
We maken gebruik van het IPICO tijdregistratiesysteem. De chip voor de tijdwaarneming zit achter het startnummer. Het startnummer moet met speltjes bevestigd worden aan de voorzijde van je tenue zodat we bij de doorkomsten goed zicht hebben op het nummer. Let op dat je het nummer voldoende hoog bevestigd zodat je er geen hinder van hebt tijdens het fietsen. Let op; individuele deelnemers krijgen geen startnummerband. Mocht je gebruik willen maken van je eigen startnummerband is dat toegestaan.


Startnummers voor duo's

We maken gebruik van het IPICO tijdregistratiesysteem. De chip voor de tijdwaarneming zit achter het startnummer. Het startnummer moet met speltjes bevestigd worden aan de startnummerband die we er in bruikleen bij leveren.

Ben je aan het lopen, draag het nummer dan aan de voorzijde. Ben je aan het fietsen, draag dan het nummer aan de achterzijde. Zo kan de tijdwaarneming en natuurlijk het publiek je nummer goed zien.

Duo's moeten het startnummer aan elkaar overdragen bij de wisselpunten. De startnummerband is voorzien van een klikgesp, dat het overdragen gemakkelijk maakt.
Graag de startnummerband na de finish inleveren bij de vrijwillgers. Dan kunnen ze volgend jaar weer gebruikt worden en kunnen we de kosten laag houden.


Onze sponsoren

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met 18 juni, wacht niet te lang want vol is vol!

Voor individuele deelnemers is het inschrijfgeld € 17,50. En voor duo's € 25,00. We gebruik maken van de IPICO chip voor tijdregistratie, de huurprijs van de chip is bij het inschrijfgeld inbegrepen.