Jeugd getraind aan de start bij de Run Bike Run

24 juni, 2024

De Deurningse jongens en meiden stonden dit jaar goed getraind aan de start van de Rabo Jeugd Run Bike Run.

Ondanks vele andere evenementen op deze dag stonden er welgeteld 27 jongens en meiden aan de start voor om een goede prestatie te leveren. Goed voorbereid waren ze allemaal, dankzij de inspanningen van onze vrijwilligers en de basisschool hebben ze maar liefst 2x kunnen trainen. Een gezamenlijke trainingsmiddag en de jaarlijkse sponsor loop werden dit jaar, geheel in stijl, als Run Bike Run afgewerkt. Daarmee is een mooi bedrag voor het goede doel opgehaald.

Ongeduldig stond dan ook de jongste categorie, tot en met 9 jaar, klaar voor het startlint. Ze gingen voor 1 ronde hardlopen, 1 ronde fietsen en nog eens 1 ronde hardlopen. Voordat Edwin van de Rabobank een poging gedaan had om de starttoeter te laten klinken waren ze al vetrokken. In een flink tempo gingen ze als een speer de eerste ronde door. De fiets was snel gevonden en in een mum van tijd waren ze allemaal al weer terug voor de spectaculaire wissel voor het laatste rondje lopen. Iedereen gefinished en een lekker ijsje en een mooie medaille waren wel verdiend.

De oudste categorie werd weggetoeterd door Robin Geerdink. Dat ze allemaal getraind waren was duidelijk te merken, de 2 loopronden werden in no-time afgewerkt. Even zoeken naar de fiets en met hoge cadans en kin op het stuur werden zo snel mogelijk de 2 fietsrondes afgewerkt. Bij het wisselen van de fietsen voor de laatste loopronde werd door enkele jongens nauwelijks afgeremd, gelukkig zijn onze vrijwilligers hierop voorbereid zodat de mooie fietsen niet beschadigen. Ook hier is iedereen gefinshed en kon de sportdrank en het ijsje voor de broodnodige verkoeling zorgen.

Graag zien we jullie volgend jaar ook terug aan de start en geniet van de schitterende foto's gemaakt door Michael Kamphuis en zoon van dezefoto.nl.


Onze sponsoren

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met 18 juni, wacht niet te lang want vol is vol!

Voor individuele deelnemers is het inschrijfgeld € 17,50. En voor duo's € 25,00. We gebruik maken van de IPICO chip voor tijdregistratie, de huurprijs van de chip is bij het inschrijfgeld inbegrepen.