Enthousiaste jeugd en trotse ouders

26 juni, 2023

28 enthousiaste jongens en meiden stonden gisteren aan de start van de Rabobank Jeugd Run Bike Run. Onder toeziend oog van de vele toeschouwers deden ze hun uiterste best om zo snel mogelijk de finish te halen.

De jongste categorie, tot en met 9 jaar, mocht zich opmaken voor 1 ronde hardlopen, een ronde fietsen en nog eens 1 ronde hardlopen. Nadat Mirko van de Rabobank het startschot hat gelost gingen de kinderen als een speer er van door. Dit ging zo snel dat onze voorrijder en voorzitter Arnold flink moest afzien om het tempo bij te houden. Iedereen kwam moe maar voldaan over de finish.

De oudste categorie, van 10 tot en met 12 jaar, moesten nog een extra ronden lopen en fietsen. Robin Geerdink kreeg de eer om deze groep te starten. Met het warme weer kwamen de zweetdruppels flink los. De organisatie moest aan de bak om alle snelle fietsen op te kunnen 'vangen' tijdens het wisselen.

Na afloop was er, ter afkoeling, voor iedereen een welverdiend ijsje en flesje sportdrank beschikbaar. Jongens en meisjes bedankt voor de deelname, tot volgend jaar en geniet van de schitterende foto's gemaakt door Michael Kamphuis van dezefoto.nl.

Onze sponsoren

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met 18 juni, wacht niet te lang want vol is vol!

Voor individuele deelnemers is het inschrijfgeld € 17,50. En voor duo's € 25,00. We gebruik maken van de IPICO chip voor tijdregistratie, de huurprijs van de chip is bij het inschrijfgeld inbegrepen.