Bedrijven competitie

13 mei, 2023

Doe samen met je collega's mee aan de Run Bike Run Deurningen. Wij zijn op zoek naar sportieve medewerkers van bedrijven of verenigingen die de uitdaging willen aangaan.

Dit is een geweldige kans om niet alleen te sporten, maar ook om de teamgeest en samenwerking binnen je bedrijf te versterken. Door als duo deel te nemen, kun je de taken verdelen en hoef je geen topatleet te zijn om het doel te bereiken: samen de finish halen!

Het draait niet alleen om sporten, maar ook om het in de schijnwerpers zetten van jezelf en je bedrijf. Ons gezellige dorpsplein is de ideale plek om je collega's aan te moedigen onder het genot van een hapje en drankje.

Om deel te nemen, hoef je alleen de bedrijfsnaam achter de naam van de loper te zetten. Wij zorgen dan voor één factuur voor alle deelnemers.

Als je wilt bijdragen aan dit geweldige sportevenement, kun je een sponsorpakket afnemen voor maar € 225,-. Hiermee kun je met 3 teams (bestaande uit minimaal 3 en maximaal 6 personen) deelnemen en ben je tevens sponsor van het evenement.

Dus waar wacht je nog op? Trommel je collega's op en doe mee aan de bedrijvencompetitie tijdens de Run Bike Run!Onze sponsoren

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met 18 juni, wacht niet te lang want vol is vol!

Voor individuele deelnemers is het inschrijfgeld € 17,50. En voor duo's € 25,00. We gebruik maken van de IPICO chip voor tijdregistratie, de huurprijs van de chip is bij het inschrijfgeld inbegrepen.